Доступність посилання

ТОП новини

Луценко запрошує до суду Януковича


Печерський районний суд Києва відмовився викликати потерпілого у справі про недбальство екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка. Колишній глава МВС заявив відвід прокурорам і попросив викликати до суду президента Віктора Януковича як потерпілого.

Головуюча суддя Ганна Медушевська відхилила кдопотання підсудних і захисту викликати в суд потерпілого – водія екс-заступника глави СБУ Володимира Сацюка Валентина Давиденка не вважала це за необхідне. аке рішення вона ухвалила, бо, за її словами, потерпілий все сказав у телеграмі, в якій він просив його не турбувати і заявив, що не вважає себе потерпілим.

Потім Луценко висловив обурення з цього приводу і заявив відвід представникам держобвинувачення за порушення закону, зокрема, за те, що суд, а не вони, відправляв постанову про нове обвинувачення. При цьому він додав, що просить викликати в суд Президента Віктора Януковича як потерпілого.

Прокурори не погодилися із заявленим відведенням, а також заявили, що немає підстав для виклику Президента до суду. Клопотання про відведення прокурорів відхилили.
XS
SM
MD
LG