Доступність посилання

ТОП новини

Стан здоров’я Тимошенко погіршився – Турчинов


Стан здоров’я екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, яка проходить курс лікування у Центральній клінічній лікарні «Укрзалізниці» у Харкові, погіршився. Про це на брифінгу у Харкові після зустрічі з Тимошенко заявив перший заступник голови ВО «Батьківщина» Олександр Турчинов.

«Я бачив її місяць тому. На жаль, погіршився стан здоров’я. Я хочу сказати свої враження: стан здоров’я не покращився, а погіршився, і це можна було побачити», – сказав Турчинов.

Він зазначив, що лікарі харківської лікарні не говорять, з чим пов’язане погіршення стану здоров’я Тимошенко. Побачення Тимошенко з Турчиновим тривало три години, посол Євросоюзу Жозе Мануель Пінту Тейшера на зустріч із засудженою не прибув.

Вчора Державна пенітенціарна служба дозволила колишньому Прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко побачитися з першим заступником голови партії «Батьківщина» Олександром Турчиновим і послом ЄС в Україні Жозе Мануелем Пінту Тейшейрою. Раніше служба повідомляла, що у проханні про зустріч відмовляє, оскільки кількість побачень Тимошенко вже перевищила «річну норму».
XS
SM
MD
LG