Доступність посилання

ТОП новини

Білоруські спортсмени не бойкотуватимуть Олімпіаду в Лондоні


Інформація про можливий бойкот білоруськими спортсменами літньої Олімпіади через заборону на в’їзд до Сполученого Королівства Президенту Білорусі Олександру Лукашенку є «повною нісенітницею». Про це УНІАН заявив прес-секретар Міністерства спорту та туризму Білорусі Володимир Нестерович.

«Тут, в Олімпійському селищі, ніхто не звертає уваги на зовнішні подразники, що йдуть від ЗМІ та Інтернету. Продовжується планомірна робота з підготовки до участі в Іграх. Вчора в аеропорту «Гатвік» ми зустріли велику групу наших спортсменів. Абсолютно немає бажання витрачати енергію на якісь речі, що не мають відношення до головного», – підкреслив Нестерович.

Про відмову Оргкомітету Олімпійських Ігор видати Лукашенку олімпійську акредитацію повідомив у Twitter президент Олімпійського комітету Росії, перший віце-спікер Держдуми Росії Олександр Жуков. Про можливий бойкот Ігор білоруськими спортсменами повідомляли різні інтернет-ресурси.

Олімпіада в Лондоні пройде з 27 липня до 12 серпня. Очікується, що на відкриття Олімпіади прибуде рекордне число глав держав – близько 120.
XS
SM
MD
LG