Доступність посилання

ТОП новини

Витівка FEMEN не затьмарить візит патріарха Кирила – прес-служба (ФОТО, ВІДЕО)


Активістка FEMEN роздяглася перед Кирилом
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:27 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

Активістка FEMEN роздяглася перед Кирилом

Голова патріаршої прес-служби диякон Олександр Волков висловлює жаль у зв’язку з акцією активістки української феміністичної організації FEMEN на церемонії зустрічі патріарха Кирила в аеропорту Києва.

«Дуже сумно, що візит патріарха Кирила в Україну люди намагаються затьмарити такими витівками», – сказав отець Олександр журналістам у четвер у Києві.

Так він прокоментував акцію феміністки, яка під час підходу патріарха до журналістів на злітній смузі в аеропорту Києва підбігла до нього з криками «Изыди вон!». Дівчину затримала охорона.

За словами диякона Волкова, Церква завжди стикалася з нападками й озлобленням, і «це свідчить про те, що занадто багато людей розуміє, що візит патріарха Кирила в Україну є подією величезного масштабу й істотної значимості».

«При цьому такі інциденти жодним чином не накладають тінь на візит предстоятеля, а тільки свідчать про найглибшу духовну кризу в певних верствах суспільства», – додав він.

Глава Російської православної церкви Кирило прибув в Україну з триденним візитом. Приїзд Патріарха приурочений до 20-річчя предстоятельского служіння глави Української православної церкви Московського патріархату Володимира і до дня хрещення Київської Русі.
XS
SM
MD
LG