Доступність посилання

ТОП новини

Потерпіла не пов’язує своє побиття з тим, що ходила до Українського дому – міліція


Людмила Олексій, яку побили вчора ввечері на порозі її квартири, не пов’язує цей інцидент з тим, що вона бувала біля Українського дому. Про це в коментарі Радіо Свобода заявив голови центру громадських зв'язків ГУ МВС у Києві Володимир Дмитренко.

«Зі слів потерпілої: вона не пов’язує цей інцидент з тим, що вона бувала біля Українського дому», – сказав він.

Водночас, він вважає поведінку потерпілої дивною.

«Подія сталася вчора близько 22 годин. Але сама потерпіла подзвонила не в міліцію і не в швидку допомогу, а стала радитися зі своїми друзями, радилися вони понад 2 години, що їм робити. Лише після цього не вона сама, а її друзі подзвонили в міліцію. Така поведінка викликає здивування м’яко кажучи», – зазначив Дмитренко.

За його словами, заява Олексій зареєстрована, зараз проводиться дослідча перевірка. Крім того, міліція проводить усі заходи з пошуку людини, яка напала на жінку. Рішення про відкриття кримінальної справи за фактом побиття можуть ухвалити після проведення дослідчої перевірки. На це в міліції є 10 днів.

У Києві в ніч на 27 липня невідомі скоїли напад на одну з учасниць акції протесту під Українським домом Людмилу Олексій. Про це написали сьогодні на сторінці мітингувальників проти «мовного закону» у мережі Facebook.
XS
SM
MD
LG