Доступність посилання

ТОП новини

Об’єднана опозиція та Меджліс кримських татар домовилися про співпрацю


Об’єднана опозиція «Батьківщина» та Меджліс кримськотатарського народу підписали угоду про співпрацю на виборах. Відповідний документ був підписаний сьогодні головою Ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсенієм Яценюком, керівником Центрального виборчого штабу Об’єднаної опозиції Олександром Турчиновим та головою Меджлісу кримськотатарського народу Мустафою Джемілєвим.

«Сьогодні ми підписуємо угоду з Меджлісом кримськотатарського народу і для нас це дуже важливий момент», – сказав Турчинов. Він зауважив, що представники Меджлісу будуть включені до виборчого списку Об’єднаної опозиції. Крім того, за словами Турчинова, кримські татари висуватимуть своїх кандидатів у мажоритарних округах.

В свою чергу Джемілєв зауважив, що кримські татари завжди підтримували національно-демократичні політичні сили і збираються робити це надалі і підтримувати Об’єднану опозицію.

«Це рішення центрального з’їзду кримськотатарського народу», – сказав він.
При цьому Джемілєв додав, що остаточно це рішення буде затверджене на зборах Меджлісу. «Завтра-післязавтра ми скликаємо Меджліс кримськотатарського народу, де це рішення буде затверджене», – сказав він.
XS
SM
MD
LG