Доступність посилання

ТОП новини

У список Об’єднаної опозиції потрапила дружина Луценка (ФОТО, ВІДЕО)


Луценко схвалив ініціативу дружини
Луценко схвалив ініціативу дружини
Дружина лідера «Народної самооборони» Юрія Луценка Ірина балотуватиметься у Верховну Раду за списком Об’єднаної опозиції «Батьківщина». Про це повідомили на з’їзді цієї політичної сили.

У списку Ірина Луценко вісімнадцята.

За словами самої Луценко, її чоловік, який нині відбуває покарання у Лук’янівському СІЗО, а також є обвинуваченим у справі про організацію незаконного стеження, схвалив її рішення іти до парламенту. Своїм основним завданням вона називає звільнення політв’язнів.
Об'єднана опозиція провела з'їзд
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:50 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

«Усі ті зміни, що стосуватимуться відновлення прав людини, вирівняння викривленої ситуації, коли люди для держави – ніщо, мабуть, і буде основним напрямком, яким я планую займатися в Раді», – заявила Ірина Луценко.
У список, оголошений на з’їзді, крім ув’язнених Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, які йдуть у першій п’ятірці, потрапили також член «Фронту змін» Андрій Пишний, захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко, колишня очільниця Держкомпідприємництва Олександра Кужель, а також керівник телеканалу ТВі Миколя Княжицький.

Окрім того, журналіст цього ж телеканалу Костянтин Усов (автор резонансного фільму про Лук’янівське СІЗО) буде балотуватися за округом в Одеській області.
XS
SM
MD
LG