Доступність посилання

ТОП новини

Луценко: єдиним кандидатом від опозиції на окрузі у Львові має бути Стецьків


Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що єдиним кандидатом від опозиції на одному з мажоритарних округів Львова має бути Тарас Стецьків. Про це йдеться у заяві Луценка, поширеній його прес-службою.

Раніше сьогодні Об’єднана опозиція оприлюднила зокрема перелік кандидатів на участь у виборах у мажоритарних округах. Тарас Стецьків балотуватиметься як самовисуванець у 117-му окрузі у Львові, у цьому самому окрузі опозиція висуває Ігоря Васюника.

Як наголосив у своїй заяві Луценко, він завжди цінував у Стецьківу «справжнього українського патріота і справжнього львів’янина».

«Я знаю, що це дуже незручна людина для будь яких самозваних вождів опозиції. Він завжди говорить те, що думає і те, що від нього вимагає львівська громада», – зазначив Луценко і додав: «Я глибоко переконаний, що саме Тарас Стецьків буде достойно представляти львівську громаду у Верховній Раді України: в цей час, коли головне для депутата – совість, переконання і незламність. Я впевнений, що саме він має стати єдиним кандидатом від опозиції по львівському виборчому округу».

Юрій Луценко нині відбуває покарання у Лук’янівському СІЗО Києва. Він також є у п’ятірці виборчого списку Об’єднаної опозиції. Водночас, як наголосили у ЦВК, імовірність участі як Луценка, так і колишнього прем’єра Юлії Тимошенко у виборах розглядатимуть після подання опозицією необхідних документів.
XS
SM
MD
LG