Доступність посилання

ТОП новини

Штангістка повернулася з медаллю, а гімнастки відбули за нагородами


Олімпійська спортсменка Юлія Калина
Олімпійська спортсменка Юлія Калина
Київ – Олімпійська спортсменка Юлія Калина, що завоювала першу медаль для української збірної, першою і прибула до Києва в четвер. У Борисполі, ті хто зустрічав спортсменку, мали нагоду помилуватися півкілограмовою бронзовою медаллю спортсменки-штангістки. Естафету олімпійської звитяги Юлія Калина передала українській збірній із художньої гімнастики, яка відбула цього ж дня до Лондона. Тренер українських гімнасток Ірина Дерюгіна сподівається на те, як зрештою і всі вболівальники, що спортсменки також повернуться з медалями, бо для цього у ник є усі передумови.

Жіноча збірна України з художньої гімнастики провела останнє урочисте тренування перед відбуттям на XXX Олімпійські ігри у Лондоні. У проводах гімнасток взяв участь і голова КМДА Олександр Попов, який побажав спортсменкам успіху та наголосив, що українки мають великі шанси на перемогу, адже за спиною роки виснажливих тренувань. Він також запевнив присутніх, що столична адміністрація зробить все можливе, щоб спортсменки мали гарну спортивну базу до Чемпіонату світу з художньої гімнастики, що відбудеться в Києві наступного року.

Тренер національної збірної з художньої гімнастики Ірина Дерюгіна висловила переконання, що українська збірна має всі підстави для того, щоб показати високі результати і завоювати медалі Олімпіади.

Член національної збірної Аліна Максименко зазначила Радіо Свобода, що очікує гарного виступу, і що всі дівчата будуть викладатися на повну , щоб отримати максимальні оцінки. «Боротьба буде важкою, але Олімпійські ігри того варті», – зазначила спортсменка.
Українських гімнасток провели до Лондона за медалями
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:32 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

Перша олімпійська медаль вже в Києві

До України повернулася бронзова призерка Лондонської Олімпіади, володарка першої медалі для української команди Юлія Калина. В аеропорту Бориспіль призерку зустріли представники Державної служби молоді та спорту України, Товариства «Динамо», численні мас-медіа.

Голова держслужби молоді та спорту Равіль Сафіуллін, подякувавши Юлії за прекрасний результат, водночас висловив сподівання, що на наступній Олімпіаді спортсменка також завоює медаль, але вже вищої проби.

Юлія Калина подякувавши за привітання, розповіла про свої наміри трохи відпочити, набратися сил, приділити більше уваги доньці та близьким, а згодом з новими силами взятися за спортивну роботу.
Перша олімпійська медаль вже в Києві
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:12 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG