Доступність посилання

ТОП новини

«Бандерштат-2012» зібрав понад три тисячі учасників


У Луцьку V ювілейний фестиваль «Бандерштат-2012» зібрав понад три тисячі учасників.

Як передає агентство УНІАН, нинішній фестиваль присвячено 70-літтю створення Української повстанської армії. Він триває вже третій день і відбувається у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

За словами його виконавчого директора Павла Данильчука, на фестиваль з’їхалися люди з усіх областей західного регіону, а також чимало з Києва, Вінниці, Дніпропетровська, Одеси, Полтави, Чернігова, а також гості з Білорусі та Польщі.

Програма фестивалю дуже насичена. Окрім музичної частини, відбувалися й традиційні зустрічі з відомими людьми, ветеранами УПА, перегляди фільмів на патріотичну тематику, пісні біля ватри.

«Фестиваль проходить успішно, люди задоволені музичною та творчою програмою. З кожним роком ми намагаємося робити фестиваль на більш якісному рівні, сподіваємося, що наступного року нас відвідає ще більше людей», – зазначив Данильчук.

У неділю відбулась історична реконструкція бою та флеш-моб, під час якого присутні виклали абревіатуру УПА, до її 70-річчя. Завершиться фестиваль увечері підсумковим гала-концертом.
XS
SM
MD
LG