Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині арештували підозрюваних в убивстві усиновлених дітей


У Луганській області міський суд Краснодона ухвалив рішення арештувати подружжя, яке підозрюється у вбивстві двох усиновлених доньок. Про це повідомляє «УНІАН» із посиланням на речницю обласного управління МВС Тетяну Погукай.

За її словами, 22-річна донька подружжя, яка зізналася, що вивозила тіла сестер у лісосмугу і разом із батьком один труп спалила, а інший закопала, перебуває на підписці про невиїзд.

«Зараз встановлюються мотиви злочину, опитуються сусіди і знайомі сім’ї. Більшість із них говорять, що в цілому сім’я, а також мати сімейства, була дуже потайливою, проте дійсні причини злочину будуть з’ясовані», – зазначила представниця МВС і додала, що жінка досі не надає свідчень у цій справі.

30 липня в селищі Семейкіно Краснодонського району Луганської області чоловік і жінка викрали 3-річну дівчинку і відвезли на мотоциклі в невідомому напрямі.

Вночі 31 липня міліція знайшла викрадену дівчинку живою в будинку викрадачів. 1 серпня з’ясувалося, що жінка, яка викрала дівчинку, в 2011 році вбила двох усиновлених дітей – дівчаток 3 і 4 років, а вкрасти малолітню дитину вирішила, щоб приховати одне з убивств.

Раніше у службі у справах дітей підозрювану охарактеризували позитивно і зазначили, що вона є матір’ю-героїнею і нині виховує 8 рідних дітей і 1 усиновленого хлопчика.

Проти подружжя порушено справу за статтями «убивство» і «викрадення людини».
XS
SM
MD
LG