Доступність посилання

ТОП новини

Нова справа про побиття – смішна – Євгенія Тимошенко


Дочка колишнього прем’єра Юлії Тимошенко Євгенія називає звинувачення її матері у побитті співробітника пенітенціарної системи безпідставними.

Як заявила Євгенія Тимошенко журналістам у Харкові, новою справою влада ймовірно намагається відвернути увагу суспільства від факту побиття у колонії самої Тимошенко.

«Я думаю, мова йде про той випадок, коли троє працівників колонії зайшли у кімнату до мами і силою вивезли її у лікарню, побили її. У цей час, коли вона себе захищала, мабуть, такий факт мав місце. Але як можна повірити у те, що така маленька жінка, у якої будь-який різкий рух викликає біль, може напасти на охоронця, який втричі більший від неї?» – дочка колишнього прем’єра. На її думку, мова йде саме про події у колонії, а не у слідчому ізоляторі.

«Замість того, щоб розслідувати справу про її побиття, вони знову, не маючи доказів і не маючи можливості довести її винуватість в інших справах, придумали чергову смішну справу», – додала вона.

За словами Євгенії Тимошенко, нині ані вона, ані захист її матері не знають, який доказ пенітенціарна служба представить у цій справі. «Коли ми офіційно попросили надати відео побиття мами, нам сказали, що відеофіксація не ведеться – ні в колонії, ні в СІЗО. Тож ми не знаємо, що вони представлять як доказ цього разу», – зазначила вона.

В оприлюдненому сьогодні у газеті «Сегодня» інтерв’ю перший заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін повідомив, що проти Тимошенко порушили ще одну справу – за фактом побиття співробітника у слідчому ізоляторі.
XS
SM
MD
LG