Доступність посилання

ТОП новини

Україна провалює Олімпіаду


Дзюдоїстка Ірина Кіндзерська плаче після поразки в поєдинку за бронзову нагороду: команда дзюдоїстів не здобула жодної медалі
Дзюдоїстка Ірина Кіндзерська плаче після поразки в поєдинку за бронзову нагороду: команда дзюдоїстів не здобула жодної медалі
За три дні до завершення Олімпіади в Лондоні у скарбничці збірної України десять нагород – три золотих одна срібна і шість бронзових. У медальному заліку головного старту чотириріччя українці перебувають на 20-й позиції.

Останню на цей момент нагороду в четвер здобула олімпійська чемпіонка Пекіна веслувальниця Інна Осипенко-Радомська, яка фінішувала другою у змаганні байдарочниць-одиночниць на дистанції 500 метрів.

Збірна України суттєво відстає від медального графіка минулої Олімпіади. В Пекіні «синьо-жовті» здобули 27 медалей, з яких сім були золотими. Поповнити скарбничку команди нагородами найвищої проби в останні дні змагань можуть насамперед боксери – одразу п’ятеро з них пройшли до півфіналів і гарантували собі щонайменше «бронзу».

У четвер сталася зміна на чолі медального рейтингу. Збірна США на дві золоті нагороди випереджає китайських конкурентів – 39 проти 37. В американців більше також срібних (25) та бронзових (26) медалей. У скарбничці Китаю – 24 срібних і 19 бронзових нагород. На третьому місці з великим відривом британці, четвертими стали росіяни, які випередили південнокорейських олімпійців.
XS
SM
MD
LG