Доступність посилання

ТОП новини

Прокурор просить для Луценка два з половиною роки за ґратами


Прокурор Дмитро Лобань під час дебатів у справі Луценка закликав Печерський районний суд призначити колишньому міністру внутрішніх справ покарання у вигляді двох з половиною років за ґратами.

Перед тим у перебігу процесу у справі Юрія Луценка Дмитро Лобань звинуватив підсудного в тому, що він «самоусунувся» від контролю за розслідуванням справи про отруєння Віктора Ющенка.

«Він був поінформований про оперативно-розшукову справу, але самоусунувся від контролю за її законністю», – наголосив представник державного обвинувачення.

За словами Дмитра Лобаня, Луценко навмисне не ставив дати в документах слідства у справі про отруєння Віктора Ющенка, щоб згодом поставити там ті дати, коли сам колишній міністр перебував у відпустці.

Печерський районний суд Києва сьогодні продовжує розгляд кримінальної справи за обвинуваченням колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка. Його звинувачують у службовій недбалості в рамках розслідування кримінальної справи про отруєння колишнього Президента Віктора Ющенка.
XS
SM
MD
LG