Доступність посилання

ТОП новини

Янукович у Єнакієвому попрощався з померлим мером Рухадзе


Президент України Віктор Янукович в Єнакієвому попрощався з померлим міським головою Сергієм Рухадзе. Сьогодні об 11.50 Президент України разом з депутатом Рінатом Ахметовим, головою Донецької ОДА Андрієм Шишацьким, головою облради Андрієм Федоруком, мером Донецька Олександром Лук’янченком, а також сином Президента Олександром Януковичем, народним депутатом Юрієм Іванющенком, представниками місцевої влади взяли участь у церемонії прощання, поклали квіти біля труни.

Як повідомляє УНІАН, за 10-15 хвилин до прибуття Президента до Палацу культури, де проходила церемонія прощання, охорона зупинила потік людей, журналістів відтіснила і попросили не заходити за червону доріжку.

Після того, як Президент попрощався з Рухадзе, труну з тілом покійного винесли, і траурна процесія попрямувала до Єнакіївського міськвиконкому, а далі на цвинтар.

11 серпня помер Єнакіївський міський голова Сергій Рухадзе, який з 8 липня перебував на лікуванні в нейрохірургічному відділенні Донецького обласного клінічного територіального медичного об’єднання. За словами медиків лікарні, у Рухадзе була важка форма інсульту. Рухадзе був земляком і товаришем Президента України.
XS
SM
MD
LG