Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко відвідує представник Європарламенту, цього разу без захисника


Спостерігач від Європейського парламенту за процесами над колишніми урядовцями в Україні, колишній президент Європарламенту Пат Кокс відвідав у вівторок колишнього Прем’єр-міністра, ув’язнену Юлію Тимошенко в лікарні в Харкові, де вона перебуває на лікуванні, повідомила Державна пенітенціарна служба.

Саме через цю зустріч до колишнього прем’єра не пустили відразу по обіді її захисників Сергія Власенка і Євгенію Тимошенко, які зустрічалися з нею вранці і мали продовжити зустріч після обіду, мовиться в повідомленні.

Власенко, виступаючи в Харкові перед журналістами, висловив невдоволення тим, що захисників не допускали до колишнього прем’єра ще до того, як представник Європарламенту прибув до лікарні.

Під час одного з попередніх візитів Кокса до Тимошенко 9 липня вже ставався інцидент, коли присутній на той час у колишнього прем’єра Власенко відмовився залишити приміщення і таким чином узяв участь у зустрічі, хоча, як заявляла пенітенціарна служба, не мав на це права, бо зустріч не була процесуальною. Так само під час наступного візиту Кокса 23 липня Власенкові дозволили участь у зустрічі, як повідомила пенітенціарна служба, «з метою уникнення чергової провокації і скандалу».
XS
SM
MD
LG