Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко досі не пересувається самостійно – лікар


Юлія Тимошенко і досі самостійно не пересувається. Про це повідомила особистий лікар колишнього Прем’єр-міністра Анетт Райсгауер.

«Спостерігаються достатньо хороші тенденції в покращенні здоров’я, але і досі пацієнтка не може самостійно пересуватися, тобто не пересувається без ходунків», – прокоментувала нинішній стан здоров’я колишнього Прем’єр-міністра лікар німецької клініки «Шаріте».

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, лікар німецької клініки «Шаріте» Анетт Райсгауер впродовж двох днів змогла проаналізувати фізичний стан здоров’я Тимошенко, разом із колегами лікарні Укрзалізниці вона розробила новий план терапевтичних заходів завдяки якому можна буде успішно продовжувати лікування пацієнтки. Німецький лікар наголосила, що усе лікування має проходити у повному спокої.

«Тобто це має бути час без стресових ситуацій», – зауважила вона.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо зменшення часу на візити захисників Тимошенко та її рідних Анетт Райсгауер зазначила: «Ні, ні в якому випадку вона не має відмовлятися від побачень з рідними. Час зустрічей з рідними для пацієнтки необхідний саме для одужання».

Як розповів головний лікар Центральної лікарні номер п’ять Михайло Афанасьєв, додаткових різких обмежувальних заходів щодо відвідувань Тимошенко рідними та захисниками ніхто не вводив.

«Але ми зверталися до захисників та просили їх: «Будь ласка, обмежте, наскільки можливо, все ж побережіть свою підзахисну, і все-таки зайвий раз не приходьте до неї».

Райсгауер підтвердила інформацію щодо обговорення можливості проведення відеоконференцій між лікарнею Укрзалізниці та Берлінською клінікою «Шаріте», але керівник медичної установи Карл-Макс Айнгойпль не ухвалив остаточного рішення.
XS
SM
MD
LG