Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко не тягає штангу – лікар


Юлія Тимошенко не використовує для відновлення свого здоров’я штангу. За повідомленням кореспондента Радіо Свобода, про це заявила український куратор лікування колишнього Прем’єр-міністра, лікар-невропатолог вищої категорії Ірина Фурса.

Таким чином вона прокоментувала слова захисника Тимошенко Сергія Власенка про можливість оприлюднення владою відео, яке б мало продемонструвати задовільний стан здоров’я ув’язненої.

«У нашій спортивній залі для лікувальної фізкультури є штанга, але Тимошенко її не використовує», – наголосила Ірина Фурса.

За словами цього фахівця Центральної клінічної лікарні «Укрзалізниці», заняття з лікувальної фізкультури до найдрібніших деталей розписують медики з німецької клініки «Шаріте». Останнє призначення у плані роботи в спортивній залі для Тимошенко зробила Анетт Райсгауер.

«Різноманітні завдання тренують певні м’язи. Тому вона докладніше розписала вправи і все розподілила за часом. Цього тижня лікар переконалася, що пацієнтка їх виконує правильно, післядія задовільна», – відзначила Ірина Фурса.
XS
SM
MD
LG