Доступність посилання

ТОП новини

Правоохоронці не реагують на вирізання біг-бордів з антивладною агітацією у Дніпродзержинську – власник


Правоохоронці не реагують на ситуацію з вирізанням невідомими біг-бордів із антивладною агітацією у Дніпродзержинську, яке сталось 15 серпня, кримінальну справу за даним фактом досі не порушили, повідомив у вівторок телефоном Радіо Свобода власник біг-бордів, правозахисник, опозиційний депутат Дніпродзержинської міської ради Віталій Купрій.

За його словами, закон відводить правоохоронцям 10 днів на порушення кримінальної справи, однак за умови наявності доказів, як у цьому випадку, вона має бути порушена раніше.

«Затягування дає можливість злочинцям уникнути відповідальності, замести сліди, і це мене турбує»,– заявив Радіо Свобода депутат.

Він також повідомив, що 8 із 15 вирізаних невідомими біг-бордів у понівеченому стані наразі знайдені селянами на території села Єлизаветівка біля Дніпродзержинська. Купрій зазначив, що як власник уже забрав пошкоджені конструкції на «відповідальне зберігання» як докази вчиненого злочину.

Він також повідомив, що мав домовленість із іншим місцевим непровладним активістом, автором біг-борду з «котом і бабусею» та написом «Взнала, що внук голосував за «регіони», переписала хату на кота» Максимом Голосним щодо розміщення на тих носіях, які наразі викрадені, антиреклами провладної партії.

«Крім постерів про бабцю та кота, планувалось розмістити зображення козлів із написом «Пакращєння чекати годі, доки козли на городі», барана з написом «Мені кажуть тільки правду, стрижуть чесно та регулярно» тощо», – розказав Віталій Купрій.

У ніч із 14 на 15 серпня у Дніпродзержинську невідомі зрізали 15 рекламних конструкцій, які належали Віталієві Купрію, відомому за позовами до Президента і Голови Верховної Ради. На момент знесення на біг-бордах на прохання ВО «Свобода» були розміщені питання «Набридло знущання влади?», «Не хочеш жити по понятіям?» тощо та заклики до об’єднання.

У міліції повідомили, що проводять перевірку.
XS
SM
MD
LG