Доступність посилання

ТОП новини

Янукович: ми не виконуємо зовнішні директиви


Президент Віктор Янукович заявляє, що реформування України є втіленням вибору українців. Про це він сказав під час свого виступу з нагоди Дня Незалежності України.

«Політика перетворень, яку ми зараз здійснюємо, – це наш вільний вибір. Ми не виконуємо зовнішні директиви. Не намагаємося щось копіювати і необґрунтовано насаджувати в Україні. Курс на оновлення – це вияв прагнення всього українського народу», – зазначив глава держави.

Він також наголосив, що «наріжним каменем нової гуманітарної політики залишається підтримка єдиної державної української мови». «Для того щоб державною мовою створювався новий культурний продукт, робилися наукові дослідження, знімалися фільми, держава буде втілювати програму всебічної підтримки української мови», – сказав Янукович.

«Наше спільне завдання – створити і зберегти єдиний культурний простір нашої країни. Дати кожному громадянину право вільно використовувати свою рідну мову. Тому ми будемо вдосконалювати законодавство про розвиток і застосування інших мов в Україні», – додав Президент.
XS
SM
MD
LG