Доступність посилання

ТОП новини

Агітаторів проти Литвина на Житомирщині бив його брат – активіст


Володимир Литвин балотується до наступного скликання парламенту за мажоритарним округом №65 з центром у Новограді-Волинському
Володимир Литвин балотується до наступного скликання парламенту за мажоритарним округом №65 з центром у Новограді-Волинському
У Новограді-Волинському на Житомирщині на активістів громадського руху «Відсіч» напала група невідомих. Серед них впізнали брата Голови Верховної Ради Володимира Литвина Петра, повідомляє «Українська правда».

За даними видання, активістів побили за поширення на міському ринку листівок проти Литвина. Один з активістів Олександр Іванов повідомив, що на знятому представниками руху «Відсіч» відео депутатам Новоград-Волинської міської ради вдалося впізнати брата голови парламенту.

Пізніше, за даними «Української правди», агітаторів побили також представники міліції у відділенні, куди вони прийшли, щоб написати заяви на нападників.

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин балотується до наступного скликання парламенту за мажоритарним округом №65 з центром у Новограді-Волинському на Житомирщині.

Народна партія, за списками якої спікер пройшов до нинішнього складу Верховної Ради, цього разу не стала висувати свій список в багатомандатному загальнонаціональному окрузі. Водночас кілька провідних членів цієї організації намагаються потрапити до парламенту за списком Партії регіонів.
XS
SM
MD
LG