Доступність посилання

ТОП новини

У Києві презентували найбільшу в світі українську абетку (ВІДЕО)


Відкриття книжкової виставки-ярмарку до Дня знань
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:25 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

Відкриття книжкової виставки-ярмарку до Дня знань

Щорічна книжкова виставка-ярмарок до Дня знань відкрилася в середу в київському Українському домі. Її родзинкою стала найбільша в світі українська абетка, яка увійшла до Книги рекордів України. Це абетка у кубиках і має розмір тисяча на тисячу сантиметрів.

Окрім того, відвідувачам книжкового ярмарку пропонують презентації нових книжкових видань та автограф-сесії письменників.

«Вересень для України – книжковий місяць, адже відбувається багато книжкових форумів. Без книги не можна уявити собі життя, професійний ріст, накопичення знань, формування особистості. В Україні видається чудова книжкова продукція. Це дозволяє зберігати культурне надбання, наші національні традиції», – зазначив перший заступник голови Державного комітету телебачення і радіомовлення Анатолій Мураховський, відкриваючи виставку.

Щорічна книжкова виставка-ярмарок проходить під патронатом Державного комітету телебачення і радіомовлення України. Свою продукцію тут представляють як українські, так і закордонні видавці. Захід триватиме з 29 серпня до 1 вересня.
XS
SM
MD
LG