Доступність посилання

ТОП новини

Футбол: УЄФА проводить жеребкування групового етапу Ліги Європи


Союз європейських футбольних асоціацій провів у п’ятницю жеребкування групового етапу Ліги Європи, у якому беруть участі і дві команди з України, «Дніпро» (Дніпропетровськ) і «Металіст» (Харків).

За результатами жеребкування, що відбулося в Монако, команда «Дніпро» потрапила до групи F разом із PSV з Нідерландів, «Наполі» з Італії і AIK зі Швеції.

«Металіст» буде в групі K, в якій також грають «Леверкузен» із Німеччини, «Русенборґ» із Норвегії і «Рапід» (Відень) із Австрії.

У перших реакціях на ці результати, які наводить сайт УЄФА, тренер «Дніпра» Хуанде Рамос сказав, що супротивників собі не обирають, і треба прийняти результат жеребкування. За його словами, PSV і «Наполі» – сильні суперники, які грають чи то в Лізі чемпіонів, чи в Лізі Європи щосезону і є фаворитами групи. Але, наголосив він, «Дніпро» теж має що сказати і має намір зробити це на полі. Як сказав тренер, його команда, на його думку, є в групі третьою, але ставить собі за мету прийти першою чи другою і пройти через плей-оф.

А тренер «Металіста» Мирон Маркевич сказав, що в час жеребкування катався на велосипеді і не дивився його трансляцію. За його словами, група для команди «не найгірша», і він вважає, що «Металіст» має пройти. Як сказав тренер, команда може позмагатися з усіма іншими в групі, навіть із «Баєр Леверкузен», яка переконливо перемогла харків’ян кілька років тому, але зараз, сказав він, його команда зовсім інша, німецька теж, тож є шанс на реванш. Крім того, сказав він, буде цікаво позмагатися й із двома іншими командами в групі.
XS
SM
MD
LG