Доступність посилання

ТОП новини

КВУ: спотворення гасел опозиції в Черкасах – чорний піар


Спотворений білборд опозиції в Черкасах (джерело: повідомлення у фейсбук-групі «Черкащина: захистимо вибір»)
Спотворений білборд опозиції в Черкасах (джерело: повідомлення у фейсбук-групі «Черкащина: захистимо вибір»)
У Черкаській обласній організації Комітету виборців України заявили в вівторок про використання чорного піару до опозиційної сили після того, як в одному з районів Черкас білборди з гаслами опозиції частково заклеїли, що спотворило сенс політичного повідомлення.

На білбордах партії «Батьківщина», за списком якої балотується Об’єднана опозиція «Батьківщина», з написом «Ми їх зупинимо. За Україну» слова «їх» та «за» було заклеєно білим папером. Внаслідок цього утворився новотвір: «Ми зупинимо Україну».

«Білборди були заклеєні з метою викривити їхній зміст. Це є пошкодженням майна, перешкоджанням у здійсненні агітації та елементом брудних технологій. Важко говорити про те, хто може бути причетним до таких дій. Не виключено, що ці особи належать до опонентів «Батьківщини», – сказав у коментарі Радіо Свобода керівник програми довготермінового спостереження КВУ в Черкаській області Юрій Сас.

У Черкасах не вперше псують білборди опозиції. Наприкінці червня невідомі пошкодили 26 із 32 білбордів партії «Батьківщина», де було зображено Юлію Тимошенко та Арсенія Яценюка.
XS
SM
MD
LG