Доступність посилання

ТОП новини

Кабмін збільшив статутний капітал «Укроборонпрому» для погашення заборгованості із зарплат


Кабінет Міністрів України ухвалив постанову, якою збільшив видатки на статутний капітал державного концерну «Укроборонпром» для погашення заборгованості з виплати зарплат працівникам держпідприємств, які входять до його складу.

Як повідомило Міністерство фінансів у відповідь на запит Радіо Свобода, з цією метою статутний капітал «Укроборонпрому» збільшений з 20 мільйонів до 100 мільйонів гривень. Відповідальним за ці кошти в уряді визначили Міністерство оборони. За даними Державної казначейської служби, оборонне відомство вже отримало кошти у повному обсязі.

28 серпня під час робочої поїздки до Миколаївської області прем’єр Микола Азаров зустрівся з представниками «Суднобудівного заводу імені 61 комунара», під час якої ті поскаржилися йому, що не отримали зарплату за 9 місяців. Нині завод не працює, а на його майно накладений арешт.

Через кілька днів після зустрічі у Миколаєві Микола Азаров поклав персональну відповідальність за погашення заборгованостей на підприємствах «Укроборонпрому» на міністра фінансів Юрія Колобова.
XS
SM
MD
LG