Доступність посилання

ТОП новини

Віталій Кличко здобуває перемогу в Москві


Віталій Кличко, архівне фото
Віталій Кличко, архівне фото
Український політик і боксер Віталій Кличко здобув у ніч на неділю перемогу в боксерському поєдинку з суперником із Німеччини Мануелем Чарром і захистив свій титул чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC.

У перебігу бою, що відбувся в столиці Росії Москві, Віталія Кличка оголосили переможцем технічним нокаутом після того, як він уже в четвертому раунді завдав суперникові серйозного пошкодження над правим оком, уже пошкодженим у перших раундах. Через це судді за рішенням лікаря припинили поєдинок, хоча обидва спортсмени висловлювали готовність продовжити бій.

Таким чином, 41-річний Віталій Кличко вдев’яте захистив свій титул після повернення в бокс чотири роки тому. Загалом за свою кар’єру в професійному боксі він здобув 44 перемоги, з них 40 нокаутом, і зазнав 2 поразки, зараховані йому через фізичні пошкодження.

Для 27-річного боксера сирійського походження з Німеччини Мануеля Чарра це була перша поразка на професійному рингу після попередньої 21 перемоги, з яких 11 були нокаутом.
XS
SM
MD
LG