Доступність посилання

ТОП новини

Інтернет-революція: реальність чи міф?


У дебютному ефірі програми «Молодь Плюс» ми спробували з’ясувати:

  • що роблять люди у соціальних мережах?
  • чи реально перевести "лайки" в реальні дії?
  • чи можлива інтернет-революція?

Попри традиційне літнє падіння рейтингів, дедалі більше українців користуються соціальними мережами. Серед більш ніж 16 мільйонівукраїнських користувачів Інтернету, майже 2 мільйони є активними користувачами Facebook.

У ВКонтакті вже більш як 25 мільйонів українських сторінок. Кілька разів ця інтернет-сторінка виходила на перше місце у щомісячному рейтингу популярних в Україні сайтів.

Сервіс мікроблогів Twitter не може похвалитись такою популярністю. На 2012 рік кількість користувачів Twitter досягла 517 млн. Серед майже двох з половиною користувачів кириличного сегменту мережі, лише півмільйона – українські юзери.

  • Зображення 16x9

    Андрій Баштовий

    Журналіст Радіо Свобода

  • Зображення 16x9

    Марічка Набока

    У 2004 році закінчила Український гуманітарний ліцей КНУ імені Тараса Шевченка. У 2010-му отримала диплом магістра журналістики Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка. Маю публікації в газеті «Громадський захисник», журналах «Книжник-review», «Київська Русь» та інших виданнях. Працювала в програмі «Підсумки» на телеканалі «Ера». На Радіо Свобода – з 2007 року. Коло професійних зацікавлень: права людини, українська культура, волонтерський рух.

XS
SM
MD
LG