Доступність посилання

ТОП новини

У Києві розпочинає роботу конференція з цифрових технологій «Техкемп»


У Києві відкрився «Техкемп» – конференція з підвищення цифрової грамотності. Протягом двох днів в українській столиці фахівці зі США ділитимуться досвідом у сфері цифрових технологій із учасниками форуму, яких буде близько 100 з України та Білорусі.

Організатором «Тезкемпу» виступило посольство США в Україні за сприяння проекту держсекретаря США Гілларі Клінтон Civil Society 2.0.

«Ми вважаємо дуже доречним звести фахівців з інформаційних технологій Сполучених Штатів із представниками громадянського суспільства, молодіжних організацій в Україні для того, щоб познайомитися з останніми здобутками в розвитку інформаційних технологій і використовувати їх у роботі громадянського суспільства», – наголосив на відкритті конференції посол США в Україні Джон Теффт.

Очікується, що конференція об’єднає американських, українських та білоруських ІТ-професіоналів, які разом із педагогами, представниками неурядових організацій та активістами соціальних медіа спільними зусиллями будуть шукати ефективні та недорогі способи розв’язання реальних соціальних проблем за допомогою інноваційних технологій.
XS
SM
MD
LG