Доступність посилання

ТОП новини

Ліки Тимошенко могли підкинути під час обшуку – адвокат


Адвокат Юлії Тимошенко Олександр Плахотнюк заявляє, що при обшуку тюремники не вилучали ніяких ліків у Юлії Тимошенко. Про це він заявив після зустрічі з підзахисною, повідомляє сайт «Батьківщини».

Адвокат вважає, що ліки, які, згідно із заявою пенітенціарної служби, нібито вилучили при обшуку у Тимошенко, їй могли підкинути. «Юлія Тимошенко мені повідомила, що у неї вилучили дозиметри, але ні про які ліки вона мені не повідомляла», – сказав Плахотнюк.

Сьогодні вдень Олександр Плахотнюк повідомив, що його не пускали на зустріч із Тимошенко, яка нині перебуває у лікарні. Тоді адвокат припустив, що такі дії представників пенітенціарної служби можуть бути пов’язані з тим, що у неї в палаті проводять обшук.

У пенітенціарній службі спростували інформацію про те, що її співробітники могли перешкодити Плахотнюку зустрітися з Тимошенко. Водночас там повідомили, що під час планової, як вони наголосили, перевірки у палаті колишнього прем’єра знайшли схованку, у якій були заборонені технічні засоби та невідомі ліки.
XS
SM
MD
LG