Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко могла платити за вбивство Щербаня – Мельниченко


Микола Мельниченко
Микола Мельниченко
Замовником убивства в 1996 році народного депутата Євгена Щербаня міг бути колишній прем’єр Павло Лазаренко, а оплату за вбивство нібито здійснили Петро Кириченко і Юлія Тимошенко.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook повідомляє колишній співробітник Управління державної охорони Микола Мельниченко. За його словами, такі дані містять записи, зроблені в кабінеті колишнього Президента України Леоніда Кучми.

«Замовником вбивства Щербаня називається Лазаренко, одним з мотивів – отримання контролю над Донецьким регіоном. Організатором виступає Кушнір, а оплату за виконання проводять Петро Кириченко і Юлія Тимошенко», – йдеться в тексті Мельниченка.

«Про обставини розслідування даного злочину мені відомо з розмов, які я чув в кабінеті Кучми. Розмови відбувалися між Кучмою і Генеральним прокурором України Михайлом Потебеньком, Кучмою та Миколою Обіходом та інших. У мене є запис цих розмов», – зазначив Мельниченко.

Мельниченко також підкреслив, що на аудіозаписах, на його думку, чітко вказано, як учасники розмови обговорюють докази провини Лазаренка в скоєнні вбивства Щербаня.
XS
SM
MD
LG