Доступність посилання

ТОП новини

Інтернет-виданню відмовили в інтерв’ю з Тимошенко


Пенітенціарна служба відмовила інтернет-виданню «Українська правда» у записі інтерв’ю з колишнім прем’єром Юлією Тимошенко. Про це йдеться у відповіді виданню заступника начальника управління Державної пенітенціарної служби в Харківській області.

Свою відмову у пенітенціарній службі пояснили тим, що до засуджених, які перебувають під вартою, заборонено допуск сторонніх осіб.

Також у пенітенціарній службі зазначили, що колишня співкамерниця Тимошенко Юлія Абаплова від спілкування з журналістами відмовилася. «На теперішній час засуджена Абаплова звернулась до керівництва Качанівської колонії з заявою про обмеження її спілкування із пресою, мотивуючи її тим, що всю інформацію, якою вона володіла і бажала донести до громадськості, вона вже озвучила», – йдеться у відповіді на запит, який цитує «Українська правда».

На початку вересня на одному з інформаційних сайтів з’явилося інтерв’ю з колишньою співкамерницею Тимошенко Юлією Абапловою, в якому вона зокрема називає грою хворобливий стан здоров’я колишнього прем’єра.

Незабаром після цього захист Юлії Тимошенко повідомив про те, що колишній прем’єр у своїй письмовій заяві дала згоду на інтерв’ю з низкою видань, серед яких зокрема була й «Українська правда», і просить допустити до неї представників ЗМІ.
XS
SM
MD
LG