Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко закликає захід «ламати хребет диктатурі» в Україні до виборів


Ув’язнена колишня прем’єр-міністра Юлія Тимошенко закликала демократичні країни не очікувати від української влади проведення чесних парламентських виборів.

Як повідомляє сайт Тимошенко, про це йдеться у її зверненні до парламентів та лідерів демократичних країн, міжнародних організацій, які працюють для зміцнення свободи, та до всіх українців світу.

Дочка колишнього прем’єра Євгенія Тимошенко оприлюднила текст послання сьогодні у Римі на зустрічі лідерів Міжнародної організації демократів-центристів (CDI).

«Я прошу демократичний світ підтримати позицію тих політиків, які закликають світ не обманювати себе, не чекати від української влади чесного проведення парламентських виборів. Ці вибори сфальсифіковані ще до свого початку», - наголошує Тимошенко у зверненні.

Юлія Тимошенко переконана, що «треба негайно, до виборів, ламати хребет диктатурі в Україні, поки сфальшовані вибори не дали їй безмежний контроль».

«Завтра, після парламентських виборів, буде запізно! Ще раз повторюю: буде запізно!» – переконана колишній прем’єр.

Серед учасників зустрічі були присутні вісім прем’єр-міністрів, зокрема Іспанії - Маріано Рахой, Ірландії - Енда Кенні, Греції - Антоніс Самарас та спікер італійського парламенту Джанфранко Фіні, які висловили підтримку й солідарність з Тимошенко.
XS
SM
MD
LG