Доступність посилання

ТОП новини

50 мільйонів нових iPhone-ів продадуть до кінця року – експерти


Довжелезні черги охочих першими придбати iPhone 5 займали цілі вулиці поруч із магазинами Apple в 9-ти країнах світу, де у п’ятницю відбулась презентація нового гаджету Apple. Деякі фанатики напередодні поселились поруч з магазинами у наметах. Це вдвічі більше ніж минулого року, коли на ринок вийшов iPhone 4S.

Не всі радіють появі новинки.

Проблеми співробітників Apple не викликали цікавості у тих, хто прийшов купити дорогу новинку.

Втім не всі в захваті від нового апарату, який став тоншим, швидшим та отримав більший екран. Кажуть, що карта, яка в новому телефоні прийшла на зміну Google Maps має чимало недоліків.

У телефону новий з’єднувальний роз’єм. Тож треба буде витратитись на нові зарядні пристрої та периферію
Джоанна Стерн
Технологічний експерт американського каналу ABC, Джоанна Стерн, розкала на що скаржаться покупці. «У телефону новий з’єднувальний роз’єм. Тож треба буде витратитись на нові зарядні пристрої та периферію», – каже експерт.

Не зважаючи на подібні нарікання, експерти передрікають , що Apple продасть не менше 10 мільйонів нових пристроїв до кінця вересня. Після цього iPhone надійде у продаж у ще 22 країнах. Очікується, що до кінця року, буде продано 50 мільйонів нових телефонів, що збільшить загальні показники економіки США на 0,3 відсотка.

(Передрук з «Голосу Америки»)

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG