Доступність посилання

ТОП новини

Шварценеґґер став професором і заснував власний інститут політаналізу


Колишній губернатор Каліфорнії та легендарна зірка Голлівудських бойовиків Арнольд Шварценеґґер взявся за нову справу – став політичним аналітиком та заснував Інститут імені самого себе при університеті Південної Каліфорнії.

Університет Південної Каліфорнії – нова сцена для зірки Голлівуда, Арнольда Шварценеґґера, відомого багаьом завдяки образу Термінатора – робота-вбивці з майбутнього. Втім у своїй новій ролі, Арнольд спирається на інший досвід – сім років на посадігГубернатора Каліфорнії.

На форум організований інститутом Шварценеґґера прийшли численні політики, експерти, серед них сенатор від Арізони, Джон Маккейн.Інститут державної та глобальної політики Шварценеґґера займатиметься розвитком практичного підходу до політики, який сам термінатор називає «постпартійною».

«Якщо ми обмежуватимемо себе виключно ідеями правого, чи лівого спектра, то не зможемо рухатись вперед, не досягнемо успіху. Ми бачили це у Каліфорнії та інших штатах США, і ми бачили приклади успішної «постпартійної» взаємодії в цілому світі.

Шварценеґґер отримав посаду професора в університеті Південної Каліфорнії, хоча і не займається викладацькою роботою. Студент-політолог Стівен Веллівер був здивований таким призначенням:

«Тим не менше мене захопила можливість повчитись у людини, яка є реальним політиком».

Той, хто був губернатором найбільш густонаселеного і найбільш економічно розвинутого штату США, звичайно, має, що сказати
Кевін Галлі
Студент Кевін Галлі, вважає, що Шварценеґґеру є чим поділитись зі студентами.

«Той, хто був губернатором найбільш густонаселеного і найбільш економічно розвинутого штату США, звичайно, має, що сказати».

Політичний аналіз не єдине заняття Арнольда. Він пе покидає і акторську кар’єру. Незабаром виходить на екран продовження фільму «Нестримні» в якому грає Шварценеґґер.

І якби не склалося кіноповернення, термінатор вже знайшов новий дім в університетських стінах.

(Передрук з «Голосу Америки»)

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG