Доступність посилання

ТОП новини

У Кременчуці п’яний міліціонер стріляв по людях гумовими кулями


У Кременчуці Полтавської області п’яний міліціонер, перебуваючи не на роботі, відкрив стрілянину по трьох чоловіках.

Як повідомляє ангетство УНІАН з посиланням на прокурора міста Тимофія Кодоли, вчора близько опівночі в міліцію надійшло повідомлення з хірургічного відділення лікарні, що до них доставлено двох місцевих жителів з вогнепальними пораненнями.

Потерпілі розповіли, що коли вони проходили в районі площі Незалежності в центрі міста, то побачили трьох чоловіків, які розпивали спиртне. Чоловік із компанії нагрубіянив на їхню адресу. Один із потерпілих розвернувся, щоб уточнити, чи йому було адресовано висловлювання, а у відповідь одержав постріли з пістолета, що стріляє гумовими кулями.

«Потерпілі говорять, що у цієї людини 4 поранення. Другий чоловік, закривши обличчя руками, кинувся на того, хто стріляв, і також одержав 4 кулі. Третій з цієї компанії не постраждав. Коли чоловіки намагалися дати відсіч стрілкові, той кинувся бігти і побіг до міськуправління міліції, де сховався», – уточнив прокурор.

За його словами, пізніше з’ясувалося, що чоловіками, які розпивають спиртне, були міліціонери, які в той момент були не на службі.
XS
SM
MD
LG