Доступність посилання

ТОП новини

Власенко: Тимошенко лежить на бетонній підлозі


Колишній Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко на знак протесту проти недопуску до неї лідерів Об’єднаної опозиції лягла на бетонну підлогу перед входом до своєї палати в Центральній клінічній лікарні «Укрзалізниці» в Харкові.

Як передає УНІАН, про це журналістам поблизу харківської лікарні повідомив захисник Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко.

«На знак протесту з тою ситуацією, яка відбувається зараз, Юлія Володимирівна на сьогоднішній день лежить на підлозі перед входом у її палату і відмовляється вчиняти будь-які дії до тих пір, поки не будуть виконані її законні вимоги щодо допуску до неї на короткострокове побачення тих людей, про яких вона говорила. Підлога бетонна», – наголосив Власенко.

За його словами, Тимошенко збирається лежати на підлозі доти, доки до неї не допустять лідерів Об’єднаної позиції Олександра Турчинова, Арсенія Яценюка і Григорія Немирю.

Власенко додав, що лідери опозиції тільки від’їхали від лікарні, але не покинули Харків. Захисник наголосив, що Тимошенко буде використовувати всі можливі заходи для того, щоб реалізувати своє право на короткострокове побачення.

Державна пенітенціарна служба України у своїй заяві зазначала, що Тимошенко позбавили побачення на законних підставах.
XS
SM
MD
LG