Доступність посилання

ТОП новини

Автор білборда з «бабусею та котом»: мене звинувачують у «смішній» розтраті


Автор білборда з «бабусею і котом» Максим Голосний (фото з Facebook)
Автор білборда з «бабусею і котом» Максим Голосний (фото з Facebook)
Автору білборда з «бабусею та котом» Максиму Голосному за порушеною проти нього кримінальною справою через «розтрату майна» під час перебування на посаді сільського голови Єлизаветівки загрожує 5 років позбавлення волі. Інформацію про це Радіо Свобода сьогодні підтвердив сам Максим Голосний.

Як сказав Голосний, сума збитків, яка фігурує у справі – 4 з половиною тисячі гривень.

«Чому в прес-релізі МВС не вказана сума збитків, яка фігурує в даній кримінальній справі? Тому що це смішно. І методика, за якою вона була розрахована, називається «мені так здається». Повернення матеріальних цінностей офіційно від мене ніхто не вимагав», – зазначив Максим Голосний.

За його даними, кримінальну справу було порушено у листопаді 2011 року після звернення до прокуратури секретаря сільської ради щодо «зникнення» матеріальних цінностей, що належать раді, а 2012 року, майже одразу після скандалу з білбордами, справу перекваліфікували і колишнього селищного голову оголосили в розшук.

За даними Максима Голосного, йдеться про такі матеріальні цінності – службовий автомобіль, який зберігався на його земельній ділянці через відсутність гаража, талони на бензин, мобільний телефон і ноутбук.

За його словами, він ніколи не приховував, що «розшукуване» майно перебуває у нього на зберіганні, а частина його була в опечатаному міліцією кабінеті голови селищної ради.

Максим Голосний також додав, що поки не мав змоги ознайомитися з матеріалами справи, порушеної проти нього.
XS
SM
MD
LG