Доступність посилання

ТОП новини

Оприлюднені фотороботи убивць дніпропетровського еколога


Володимир Гончаренко
Володимир Гончаренко
Міліція оприлюднила фотороботи підозрюваних у вбивстві відомого дніпропетровського еколога Володимира Гончаренка. Про це Радіо Свобода повідомив речник Головного управління МВС в Дніпропетровській області Олексій Щербатов.

За його даними, у скоєнні злочину обґрунтовано підозрюють двох невідомих чоловіків. Одному з них на вигляд 35-40 років, другому – 25-30 років.

«У ході слідчих дій було з’ясовано, що, можливо, двоє громадянин мають причетність. У цьому регіоні бачили таких людей, хочемо встановити їх особи. Поки що вони не встановлені. Порушено справу за статтею «Умисне вбивство», – сказав Радіо Свобода Олексій Щербатов.

1 серпня 2012 року на автодорозі між селами Калинівка та Вовниги Солонянського району Дніпропетровської області двоє невідомих побили дніпропетровського еколога Володимира Гончаренка, за два дні чоловік помер у лікарні. Слідство не виключає, що причиною інциденту стала громадська діяльність еколога.

27 липня на прес-конференції у Дніпропетровську голова громадського руху «За право громадян на екологічну безпеку», керівник асоціації «Втормет» Володимир Гончаренко повідомив про ймовірне перебування на території Кривого Рогу металевих теплообмінників вагою в майже 200 тонн, забруднених гексахлорбензолом.
XS
SM
MD
LG