Доступність посилання

ТОП новини

Автор скасованого «закону про наклеп» звинувачує в наклепі канал «1+1»


Народний депутат від Партії регіонів Віталій Журавський, який є автором нещодавно скасованого заокну про наклеп, заявляє, що останнім часом ЗМІ активно поширюють неправдиву інформацію про нього, і просить Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформації розібратися з цим.

Про це йдеться у листі Журавського до голови Комітету ВР з питань свободи слова Юрія Стеця.

Зокрема, як вказує Журавський, 26 вересня у програмі «Гроші» в ефірі телеканалу «1+1» вийшов матеріал «Таємне життя депутата Журавського», де стверджувалось, що він має дві розкішні квартири, одна з яких по вулиці Михайлівській.

«Як зазначають журналісти, квадратні метри тут на вагу золота, Довкола цих апартаментів ходять скандальні чутки. Зокрема, така, що автор закону про наклеп постійно водить сюди моделей, та платить їм гроші, що й підтверджує сусід Журавського», – повідомив депутат про зміст телевізійного сюжету.

Журавський стверджує, що він не має квартири на вулиці Михайлівській.

Телеканал «1+1» заявляє, що готовий у найближчій програмі висвітлити позицію народного депутата від Партії регіонів Віталія Журавського, який вважає, що канал поширив про нього неправдиву інформацію.
XS
SM
MD
LG