Доступність посилання

ТОП новини

Луценка не обстежили, а провели «екскурсію» – дружина


Дружина засудженого екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина сумнівається в тому, що її чоловіка обстежили в Чернігівській обласній лікарні і зробили висновок, що він не потребує стаціонарного лікування.

«Я не здивована черговим повідомленням від Державної пенітенціарної служби про задовільний стан здоров’я Юрія Луценка, оскільки впевнена у протилежному: обстеження не проводилося. А все банально звелося до «екскурсії до Чернігівської лікарні», – цитує дружину Юрія Луценка прес-служба «Народної самооборони».

За словами Ірини Луценко, її чоловіка не готували до обстеження.

«Учора ввечері по телефону я спілкувалася із чоловіком, і він не знав про сьогоднішнє його вивезення до лікарні на обстеження. Враховуючи його хвороби, для обстеження мала бути проведена хоча б одноденна підготовка, оскільки потребувалося введення зондів і взяття пункцій для визначення подальшого лікування», – заявила дружина екс-глави МВС.

Раніше прес-служба Державної пенітенціарної служби України повідомила про те, що Луценка, який відбуває покарання в Менській виправній колонії, у четвер обстежили за межами пенітенціарної установи. У повідомленні йдеться про те, що за результатами обстеження захворювань, які б вимагали стаціонарного лікування колишнього міністра, не виявили.
XS
SM
MD
LG