Доступність посилання

ТОП новини

Олімпійці обурені тим, що змушені були виступати на тлі символіки регіоналів


Боксери-олімпійці обурені тим фактом, що їм довелося проводити майстер-клас у Донецьку на тлі символіки Партії регіонів. Про це у коментарі «Українській правді» заявив чемпіон Олімпійських ігор Олександр Усик.

За його словами, жоден із присутніх на майстер-класі спортсменів не знав про те, що їм доведеться виступати на фоні партії влади.

«Я не знаю, як так сталося. Ми не підтримуємо жодну з партій. Керівники міста, які є членами окремої партії, нас не попередили. Ми просто не знали», – сказав він.
Як заявив Усик, всі учасники майстер-класу обурилися і попросили, щоб такого більше не повторювалося.

«Ми спочатку хотіли встати і піти, але залишилися з поваги до тієї молоді і дітей, які прийшли з нами поспілкуватися. Вони (діти) не винні, що все так сталося», – сказав Усик.

«Ми розуміємо, що нам допомагає уряд, президент, але ситуація, яка сталася у середу – це форс-мажор. Ми підняли паніку і сказали, що якщо таке знову повториться – ми перестанемо їздити і представляти свій вид спорту, ми заховаємося, і будемо сидіти вдома», – сказав спортсмен.

Він також повідомив, що в Донецьк їх запросив боксер Дмитро Єлісєєв, а не Партія регіонів.

«Ще раз наголошую – ми не підтримуємо жодну опозицію, кандидатів... ну чи як там воно називається. Одним словом – ми аполітичні», – підсумував спортсмен.

Зустріч, на якій боксерам-олімпійцям довелося виступати на тлі символіки Партії регіонів, відбулася вчора в Донецьку.
XS
SM
MD
LG