Доступність посилання

ТОП новини

У Нікополі опозиція протестує проти нерівних можливостей на виборах


У Нікополі на Дніпропетровщині прихильники Об’єднаної опозиції «Батьківщина» провели в п’яницю акцію протесту проти нерівних, як вони вважають, можливостей партій для розміщення політичної реклами та агітації. повідомив Радіо Свобода керівник виборчого штабу Об’єднаної опозиції в Нікополі Дмитро Бичков.

За його словами, під рекламними щитами інших політичних партій у центрі міста люди вишикувалися з плакатами з написами «Не пускають «Батьківщину» в Раду – створюють рекламну блокаду».

Як сказав Бичков, у Нікополі за весь період передвиборчої кампанії не з’явився жоден білборд із передвиборчою агітацією «Батьківщини».

«Коли опозиція зверталася до власників рекламних бордів із проханням розмістити ВО «Батьківщина», нам ввічливо пояснювали, що місць на рекламних конструкціях немає. Тим часом по місту можна побачити достатню кількість порожніх щитів. Ну, а реклама правлячої партії і її кандидатів розставлена по всьому місту. У приватних бесідах рекламники пояснювали, що влада рекомендувала їм не «пускати» на рекламні щити ВО «Батьківщина», – заявив Бичков.

Він додав, що вуличною акцією в Нікополі мали на меті привернути увагу суспільства до проблеми нерівності умов учасників передвиборчого процесу.

Раніше в іншому місті на Дніпропетровщині, у Дніпродзержинську, спалахнув «білбордовий» скандал із заклеюванням антивладного плакату з «бабусею і котом» і зрізанням та викраденням невідомими одразу 15 білбордів із політичною рекламою ВО «Свобода».
XS
SM
MD
LG