Доступність посилання

ТОП новини

«Удар» підтримав Олеся Донія на виборах до Верховної Ради


Політична партія «Удар» Віталія Кличка оголосила прізвища кількох незалежних кандидатів і кандидатів від Об’єднаної опозиції «Батьківщина», яких підтримує на виборах до Верховної Ради.

Зокрема, на виборах в Івано-Франківській області «Удар» підтримує кандидатуру самовисуванця, депутата поточного складу Верховної Ради Олеся Донія. Представники політичної сили Віталія Кличка також оголосили про зняття своїх кандидатур на користь самовисуванців Ігоря Куруса у Львівській області та Віктора Матчука в Рівненській області.

У Києві кандидати від «Удару» зійшли з виборчого марафону на користь чинних депутатів парламенту Володимира Ар’єва і Володимира Бондаренка, які представляють «Батьківщину». У Вінницькій області на такий крок «ударівці» зважилися щодо Миколи Катеринчука.

У заяві «Удару» зазначається, що партія не примушувала своїх кандидатів знімати свої кандидатури, більшість із них зробила свідомий вибір.

«Ми виходимо з того, що єдиним критерієм вибору кандидатів є забезпечення результату – недопущення перемоги Партії регіонів – а не особисті амбіції політиків чи політичних сил», – йдеться в заяві «Удару».

15 жовтня на з’їзд з аналогічним порядком денним збирається Об’єднана опозиція «Батьківщина».
XS
SM
MD
LG