Доступність посилання

ТОП новини

Міліція: акції 14 жовтня обійшлися без порушень


Марш боротьби з нагоди 70-ї річниці створення УПА, Київ, 14 жовтня 2012 року
Марш боротьби з нагоди 70-ї річниці створення УПА, Київ, 14 жовтня 2012 року
Міліція заявляє про відсутність порушень громадського порядку під час заходів, які проводилися в Києві 14 жовтня з нагоди 70-ї річниці створення Української повстанської армії, святкування Покрови Пресвятої Богородиці й Дня українського козацтва.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві. «Порушень громадського порядку, пов’язаних із проведенням святкових заходів, міліцією не зафіксовано», – йдеться в повідомленні.

Кілька політичних сил, відповідно до поданих заявок, провели мітинги в центральній частині міста. Порядок підтримували 200 працівників столичної міліції.

За даними правоохоронців, упродовж дня в заходах взяли участь близько семи тисяч людей.

Вчора у Києві відбулося віче і Марш боротьби УПА, організовані Всеукраїнським об’єднанням «Свобода». Після мітингу, який відбувся в парку імені Тараса Шевченка, декілька тисяч людей рушили до Михайлівської площі. Вони тримали партійні прапори ВО «Свобода», державні та червоно-чорні прапори.

Також кілька десятків прихильників Комуністичної партії провели мітинг проти проведення Маршу боротьби з нагоди 70-ї річниці створення УПА біля пам’ятника Володимиру Леніну на бульварі Шевченка.
XS
SM
MD
LG