Доступність посилання

ТОП новини

Янукович у Донецьку: економіка України вийшла на траєкторію зростання


Віктор Янукович на саміті в Донецьку
Віктор Янукович на саміті в Донецьку
Українська економіка після глибокої кризи вийшла «на траєкторію зростання», заявив Президент Віктор Янукович, відвідуючи V Міжнародний інвестиційний саміт у Донецьку.

Стосовно інвестицій в українську економіку Віктор Янукович, зокрема, сказав: «Обсяг залученого капіталу – це не просто статистика, це оцінка, яку інвестори ставлять бізнес-клімату країни та стабільності політичної ситуації в ній. Конкурентоспроможність України також підвищується завдяки інвестиційній реформі, яка почала реалізовуватися в минулому році. Її пріоритетні напрямки — це зменшення втручання держави у діяльність бізнесу, спрощення та вдосконалення процедур регулювання».

Тим часом експерти наголошують на тому, що Україна понизилася у міжнародних рейтингах легкості ведення бізнесу, яким довіряють великі інвестори.

Після саміту Президент вирушив до Єнакієвого на відкриття будівництва повітрерозділювальної установки. У цей проект, що буде реалізовуватися на базі Єнакіївського металургійного заводу і вироблятиме зріджені гази, французька компанія Air Liquide інвестує 100 мільйонів євро.
XS
SM
MD
LG