Доступність посилання

ТОП новини

Суд зупинив розгляд апеляції про виплату боргу ЄЕСУ


Апеляційний господарський суд Києва зупинив розгляд апеляції про виплату українським урядом боргу корпорації «Єдині енергетичні системи України» (ЄЕСУ) перед Міністерством оборони Росії у зв’язку з розслідуванням Службою безпеки України аналогічної кримінальної справи.

Відповідне рішення сьогодні на засіданні оголосив суддя Віктор Шапран. Рішення ухвалили у зв’язку з відповідним клопотанням Кабінету Міністрів, що надійшло до суду 19 жовтня.

За словами представника Кабміну Андрія Богдана, слідчий відділ СБУ розслідує кримінальну справу, і предмет позову в господарській справі аналогічний суті цієї справи. Як заявив представник уряду, для всебічного розгляду необхідно отримати інформацію від СБУ про стан розгляду цієї справи, а Апеляційний господарський суд Києва має зупинити провадження для з’ясування всіх обставин.

Апеляційний господарський суд Києва розглядав апеляцію на рішення Господарського суду Києва, що зобов’язав Кабмін виплатити Міноборони Росії понад три мільярди гривень боргів корпорації ЄЕСУ.
XS
SM
MD
LG