Доступність посилання

ТОП новини

Попередні результати виборів покаже «Всеукраїнський телевізійний екзит-пол»


28 жовтня попередні результати виборів покаже «Всеукраїнський телевізійний екзит-пол». Автори опитування обіцяють продемонструвати як загальноукраїнську ситуацію, так і картину голосування на виборах у кожній з областей, адже планують опитати близько 20 тисяч виборців із 614 дільниць. На цьому наголошує Микола Чурилов – директор центру SOCIS, який і буде здійснювати дослідження разом із компанією TNS.

При цьому він зазначає: результати цього екзит-полу не матимуть суттєвих відмінностей з національним екзит-полом від Фонду демократичних ініціатив імені Ілька Кучеріва, Київського міжнародного інституту соціології та Центру Разумкова. Однак вони будуть більш повними, каже соціолог.

«Їх дослідження теж дуже якісні, але ми можемо говорити не просто, як голосували, а хто голосував, вік респондентів, хто за яку партію проголосував. І та методика надійна і наша методика надійна, але ми можемо отримати більш широку інформацію», – зауважує Микола Чурилов.

«Всеукраїнський телевізійний екзит-пол» – спільний проект центру SOCIS і компанії TNS та телеканалів «Інтер» та ICTV, які оприлюднять його результати у день голосування о 20:00 в ефірі своїх новинних випусків.
XS
SM
MD
LG