Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську в агітаторів опозиційного кандидата відібрали листівки – опозиція


У Дніпропетровську в активістів, що розповсюджували агітаційні матеріали кандидата в народні депутати України від об’єднаної опозиції «Батьківщина» Анастасії Староскольцевої, увечері невідомі шляхом тиску відібрали агітаційні матеріали.

Про це кореспонденту Радіо Свобода повідомили у середу в прес-службі регіонального штабу політичної сили.

За словами Анастасії Староскольцевої, їй зателефонували студенти-агітатори, які працювали на вулиці Куйбишева, і повідомили, що невідомі забрали весь агітаційний матеріал.

«Ми одразу ж виїхали на вулицю Куйбишева. Четверо дівчат-студенток, які розклеювати агітаційні матеріали, повідомили, що до них під’їжджала чорна іномарка, із машини виходило чотири чоловіка, один з них показав посвідчення члена ОВК. Невідомі забрали агітаційні матеріали та погрожуючи міліцією, відібрали навіть у однієї з студенток 30 гривень», – розповіла Анастасія Староскольцева.

За її даними, після інциденту одній з дівчат стало зле, вона знепритомніла, а медики, які забрали її до лікарні, повідомили, що у дівчини був нервовий зрив. Їй видали довідку, виклик «швидкої» зафіксований.

За інформацією Староскольцевої, троє інших дівчат звернулися до Жовтневого райвідділу міліції і в присутності довіреної особи кандидата написали заяву про перешкоджання в поширенні агітаційних матеріалів.
XS
SM
MD
LG