Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську в «день тиші» закликають «Від стабільності – до добробуту»


Центр Дніпропетровська у суботу заповнений білбордами з передвиборчим гаслом Партії регіонів – «Від стабільності – до добробуту», а також написами про здобутки влади. Написи зроблені на синьому фоні характерним шрифтом, однак вказівок, що це агітація відповідної партії, немає, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Крім того, найбільші центральні площі міста за день до виборів міська влада зайняла під «святкування 69-річчя визволення Дніпропетровська від німецько-фашистських загарбників»: на центральній площі імені Леніна та на Фестивальному причалі змонтовані сцени, а на площі біля оперного театру відбудеться садівничий ярмарок.

За даними з міської ради, центральні площі міста будуть зайняті до понеділка-вівторка: там виступатимуть творчі колективи вишів та професійні митці.

«27 та 28 жовтня на площі Леніна, а 27, 28, 29 жовтня на Фестивальному причалі з 12:00 до 20:00 відбудуться концертні програми за участю творчих колективів міста з нагоди 69-ї річниці визволення Дніпропетровська та 68-ї річниці визволення України», – йдеться в повідомленні з міськради.

69-річчя визволення Дніпропетровська від німецької окупації – 25 жовтня, 68-річчя визволення України – 28 жовтня. Чому святкування дат, які не є ювілейними, у Дніпропетровську відбуватиметься аж три дні, офіційно не пояснили.
XS
SM
MD
LG