Доступність посилання

ТОП новини

Євгенія Тимошенко проголосувала у Дніпропетровську (ФОТО)


Донька екс-прем’єра України Юлії Тимошенко Євгенія Тимошенко проголосувала на виборчій дільниці №121106 26-го округу в Дніпропетровську, де вона зареєстрована.

Євгенія приїхала на виборчу дільницю в футболці з написом «Юлі волю, Україні кращу долю».

«Звичайно, за традицією, я голосувала у Дніпропетровську зі своїми батьками, сьогодні режим їх примусив не брати участі у виборах. Моя мама була виключена з виборчої кампанії і взагалі з політичного життя, незаконно заарештована. І я зараз голосую за її свободу, за свободу політв’язнів, за справедливість, за то, щоб завтра не прокинутись теж за колючим дротом. Я ще раз передаю заклик моє мами – приходити на виборчі дільниці, не давати шанси диктатурі перемогти в Україні», – сказала журналістам Євгенія Тимошенко.

Вона додала, що її батько, Олександр Тимошенко отримав політичний притулок у Чеській Республіці і не матиме можливості проголосувати, це «провина того режиму, який вигнав його з країни».

Що ж до матері, вона додала, що немає з нею зв’язку. «Всі ув’язнені в Україні мають доступ до телефону, моя мама досі не має доступу ні до яких засобів зв’язку», – сказала Євгенія Тимошенко.
XS
SM
MD
LG